Welkom in mijn winkel,

alles wat je hier ziet zijn voorbeelden;

bestel je iets

dan ga ik speciaal voor jou aan de slag!
Jij geeft je wensen aan, stuurt mij foto’s,

ik denk met je mee, laat je het proces zien

en je hebt inspraak❤️

 Zie je niet wat je zoekt, heb je iets anders in gedachten

of is het gewoon nog wat onduidelijk hier?

Stuur me vooral een berichtje:

Iets te vieren, een leuk moment of gewoon een leuk portretje...dat is een vonkje!
Jij stuurt mij foto's en ik ga aan de slag op 10 x 10 centimeter.

Ik stuur hem naar je toe, of als het een kadootje is naar de ontvanger ;) 

Ik heb geen gezamenlijke foto's nodig, kan dingen samenvoegen en jou op je leukst en zonder bad hairday vereeuwigen. Ook kan je samen in een portret als je ver bij elkaar vandaan woont of elkaar zelfs nog nooit live hebt gezien.

Verdrietige momenten zijn net zo waardevol om te gedenken en mensen die gemist worden kunnen ook mee genomen worden in een portret, neem dan voor (of snel na) je bestelling even contact met me op om te zorgen dat de juiste sfeer wordt gecreeerd.

Is het een last minute kadootje, laat het mij weten dan kijk ik wat er mogelijk is ;)

klik hier voor een uitgebreide werkwijze

 

 

Kunstwerk (20x20)

€ 350,00

Kunstwerk (20x20)

€ 350,00

Een samenvoeging van herinneringen, vakantiefoto's, een droom, een toekomstplan, een lievelingsplek of gewoon een remake van een foto waar je echt niet tof op staat of net iemand mist🤍

Jij levert foto's en eventueel een verhaal of details en ik maak een inschatting of dit allemaal op 20x 20 cm past, dan maak ik een schets en wanneer je die goed keurt ga ik aan de slag.

Levertijd +/- 3 weken

Kan je niet wachten of is het een lastminute kado; stuur me een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen.

Vind je het bedrag in 1 keer betalen wat spannend?

Dat snap ik! Een aanbetaling van 100 euro en na goedkeuring van de schets of later in het proces betalen kan ook, stuur mij dan een berichtje op hallo@studiomuurbloem.nl

 

ik zet telkens 1 'kunstwerk' open in de shop, staat hij op 'uitverkocht' dan is de levertijd wat langer en is het een goed idee om mij een berichtje te sturen, dan kan ik een levertijd inschatten.

Meesterwerk (30x 40)

€ 595,00

Meesterwerk (30x 40)

€ 595,00

Het 'meesterwerk' is een persoonlijke tekening op A3, (29,7 bij 42 centimeter) waarbij enorm veel details mogelijk zijn. Je voegt bij je bestelling foto's van personen en items toe. 

Het leukst is wanneer je mij een bericht stuurt met je wensen waarna ik een eerste schets voor je maak, dan kan je de helft aanbetalen, maak ik een definitieve schets en na goedkeuring ga ik aan de slag en betaal je de rest van het bedrag.

Maar denk je, hey, ik heb alle vertrouwen en haast; klik en betaal, stuur mij je foto's en verhaal en ik ga voor je aan de slag, houdt rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken.